Spletno gostovanje in domene Spletni partner d.o.o.

Spletno gostovanje in domene Spletni partner d.o.o.

 

Podjetje Spletni partner d.o.o., nam je pomagalo do delujoče spletne strani, saj so nam brezplačno uredili spletno gostovanje in podaljšali domeno. Na svojem področju so strokovnjaki, saj se lahko pohvalijo s kakovostnim spletnim oglaševanjem, optimizacijo spletnih strani ter izdelavno spletnih strani. Ker je to njihova primarna dejavnost, so našemu društvu brezplačno ponudili spletno gostovanje in domene Spletni partner d.o.o. Z njihovo pomočjo lahko najdemo številnim živalim topel dom.

 

Spletno gostovanje in domene Spletni partner d.o.o.

 

Med drugim izdelujejo strani, ki temeljijo na WordPress platformi. S pomočjo le-teh lahko sami dopolnjujete in urejate spletno stran, dodajate tekste, slike, videe in podobno. V podjetju Spletni partner pokažejo stranki, kako se dodajajo razne vsebine, zato je strah pred neznanjem popolnoma odveč. Vse se namreč lahko naučite že v nekaj minutah. V kolikor pa si ne zapomnite vsega, pa v podjetju ponujajo tudi navodila po katerih se lahko orientirate.

 

Ker smo Društvo za zaščito in pomoč živalim sveta in skrbnikom, velikokrat na svoji spletni strani objavljamo nove vsebine. Smo ljubitelji živali, zato pogosto objavljamo njihove fotografije in video posnetke. S pomočjo le-teh skušamo najti živalim nov in ljubeč dom ter spremeniti svet na bolje. Spletni partner, nam je s svojimi storitvami pomagal doseči naše poslanstvo in cilj, zato jih toplo priporočamo.