Animal angels in Zeleni dotik: raje kaplja v morje kot kaplja čez rob

April 28, 2019Na spletni strani Zeleni dotik do sredine maja poteka akcija, s katero pomagajo tudi našemu društvu. Akcija je nadaljevanje Tedena Hipoalergenega mazila za živali v stiski, kjer so nam ob nakupu hipoalergenega mazila donirali 3€.

Pri trenutni akciji so na voljo tri njihove (veganske in netestirane na živalih) kreme, ob vsakem nakupu Zeleni dotik našemu društvu donira 1€.

Kot pravijo na njihovi spletni strani:

” Kdo je za, da pomagamo nahraniti še nekaj želodčkov in poplačati še nekaj računov z veterinarske klinike? Akcija Teden hipoalergenega mazila za živali v stiski, je prinesla lep uspeh in donacijo in zato smo se odločili, da sodelovanje z društvom Animal Angels še malo podaljšamo. Tokrat smo akcijo malo zasukali, dodali smo ji nekaj izdelkov in kovance malo drugače razporedili.

V AKCIJI: Pomoč koži v težavah in živalim v stiski, bomo za vsako Mazilo (na voljo imamo 3), ki ga boste kupili na naši spletni strani www.zeleni-dotik.si1 € donirali društvu prostovoljcev Animal Angels. Akcija traja do konca maja. 1, 2, 3 … gremo!”

Več o akciji in kremah, ki jih ponujajo si lahko preberete na:
Raje kaplja v morje kot kaplja čez rob