Rex

December 8, 2015

Rex

~

Rex je 7 mesecev star kuža, ki je pristal privezan na balkonu, ker je njegova družina dobila dojenčka. Si je pasji mladič to zaslužil?

Rex nima sreče! Našli smo mu namestitev, da mu ne bi bilo treba več živeti privezanemu na balkonu, želeli smo si, da bo morda tukaj lahko ostal a žal ne more, zato Rexu iščemo dom in upamo, da ga čim prej tudi dobi.

Rexa redno obiskuje trenerka, ki ga je naučila že marsičesa in pravi, da je izredno učljiv in zelo napreduje. Je aktiven kuža in rabi tudi aktivnega lastnika.

Srčna gospa, ki ga je rešila balkona piše takole:
“Naučil se je sedi in išči (z nagrado). Na povodcu je zelo prilagodljiv. Ob srečanju z drugimi psi – se najprej pozdravijo in ogledajo (povohajo), zatem pa igrajo. Ni napadalen, je zelo tih, marljiv in učljiv. Ker imamo v bližini reko, se tudi večkrat okopa. Ne prenaša kričanja, temveč samo lepo besedo in pohvalo. Če kričiš na njega, začne on tudi nate in kaj kmalu pokaže »protezo«
v ustih. Zelo rad se pocrklja. Res je kot razvajen otročiček. Spi pa na hodniku pred spalnicami. Kadar grem v trgovino, mu
to tudi povem, in me lepo počaka pred hišo.”

Nam lahko pomagate in lahko delite njegovo zgodbo, da s skupnimi močmi rešimo Rexa?

Ker je še mladič, bo potreboval še malo vzgoje, je že socializiran, prijazen do ljudi in ostalih kužkov. Cepljen, čipiran in kastriran.

Prosimo, pomagajte!

Kontakt: Mojca 041 772 221 po 16 uri

~

Več fotografij: Facebook