Teri se javlja iz novega doma

April 13, 2015

5Teri, kuža, ki bil rešen s ceste v Sarajevu

Dolgo dolgo je iskal svojo pravo pravcato pasjo mamo, ki nam je vsa navdušena nad njim poslala to sporočilo:

Prvič sem bil v gostilni, ob jezeru v Mostecu, jedel sem tam, popil veliko vode, sprehajal se, ovohaval in spoznaval svet. Magari nisem več rosno mlad, sem skušal premagat novo ”mamo” ampak je bolj trmasta in vztrajna od mene in sem se odločil, da jo ubogam, priznam, da se mi bolj izplača! Šamponirala me je, skopala in skrtačila, tako da sedaj uživam v počitku,v svoji postelji, po tako razburljivem dnevu in srečanju!
Vam pa hvala da ste mi omogočili tako ljubečo ”mamico”! Res sem trmast in bom znova skušal kaj ušpičit, ampak čutim da me bo vseeno imela rada in da me bo lepo vzgojila, da ji bom v ponos kot njeni prejšnji kužki, sedaj angelčki!

Moram se pohvalit da mi že zaupa,danes me je prvič spustila, da sem prosto tekel, norel po svoje, ampak ko mi je izginila in se skrila, sem jo poiskal, pa tudi pritekel nazaj k njej, ko me je poklicala! Lep dan in hvala.

Sarajko Teri;)

Pasja mama Gordana pa vam sporoča, da posvajajte, ne kupujte. Naredite dobro delo, rešite brezdomno bitje. Ti znajo izkazati največ hvaležnosti, ko jim ponudiš pomoč. Hvala, Gordana za sporočilo Sloveniji